4

Varit i skolan!
Jag har typ varit lite busig idag ;) ja busvissla åt typ alla killar jag såg och alla trodde att de va jennie som vissla xD aahahahah!

De dryga är att jag ligger efter i matten så jag måste plugga sen så måste jag göra skoterläxan,engelska glosorna och packa eftersom att jag ska flytta i morgon! ;)
ÅH på lördag är det öppet hus på liljaskolan mellan 9-13 så då äre bara och komma å kolla ;P antingen kan man köpa fika hos handels eller kolla på när vi på fordon byter däck och sånt Xd sen äre säkert mycket mer men de vet ja inte ^^..

Jag har sett värsta snygga/söta killen oxå! :D
Eller det är två men dom är helt olika så :P

Nu har jag inte så mycket mer att säga så bay bay bloggen XD (hahhaha)


3

Varit hemma och typ sett på tv,smsat och typ suttit vid datorn lite :P
Helgen har fan gått fort! :O Tur som fan att vi är ledig i morgon jag skulle inte palla att fara ändå.
Jag har inte så mycket att säga men aja ;)

2


1

Varit i skolan, hade engelska och data fast på data lektionen hade vi matte i stället :S.
Sen så hade vi yrke ;) fast de va inte så himla kul vi städade verkstaden :P


Jag har typ haft ont i ryggen hela dagen :( men annars har dagen varit kulig!
Jag har inte så jätte mycket att säga men jag jag ju iaf skriva de som hänt i dag och de som kanske kommer att hända :P.. Senare i dag ska jag troligen vara med jessica och kanske hälsa på lovis ;) sen så ska jag gosa med super söta valparna vi har! :D (kolla bilden ovan)


0

Heeej! Blev tvingad av jessica att skaffa en blogg.. fyfan så tråkigt xD men iaf detta är då mitt första inlägg och jag har inte direkt så jätte mycket att säga men :).

Jag har då varit i skolan idag då på lilja ;) höhö och nu är jag hos jessica med ewe och vi nördar vid jessicas alla bärbara datorer xD..

www.Jeessiiiccaas.blogg.se

www.ploppans.blogg.se

RSS 2.0