279

Men hej,igen.

De va nog ett tag sen jag skrev. Jag har väl inte varit lika nördig dom här senaste dagarna. Men i söndags bakade jag och Jessica i bagarstugan hela dagen och fick lite hjälp av Sofie (Jessicas söta kusin)
Sen på måndagen va jag med Jess och färgade hennes hår sedan på kvällen for vi och solade solarium ;)

Och i går va jag in till stan en tvärt och kollade på en lägenhet på teg som vi inte fick!. De va ett annat par eller vad man ska säga som också kollade på den som fick den! :( Åhh jag blir såå himla less.. Vi har blivit nekade typ 3 eller 4 lägenheter nu eller det har alltid varit någon annan som varit före.. Blir sjukt irri. Jag vill ju att vi ska få en lägenhet nu så jag kan lämna den här skithålan!

Aja, just nu är jag hemma hos Elinpelin och vi gör absolut ingenting, ser på tv och bara tar det lungt :)
Är lite avis på Jess som är i Sundsvall just nu och köper möbler till hennes nya lägenhet i Vännäs! Ska bli sjukt kul och se hur fint det kommer bli i hennes lilla krypin :)

Nä nu ska jag kolla om solen har börjat titta fram bakom molnen ;)
Puss på er!

278

Tjenis...

Idag har jag väl inte gjort så mycket, klev upp vid 8 av att det va sjukt varmt i tältet.
Så då gick jag och drack vatten och försökte sola lite efter det deckade jag inne i husvagnen framför tvn. Kom hem från Angsjön vid 9 tiden och gick direkt till bagarstugan och förberede för morgondagen.

I går solade jag när vi komme fram sen grillade vi och dunkade musik. Senare mot kvällen for vi till pubben och förtsatte kvällen där. Det blev en jävla massa dansande och jag sjöng med i en hel del låtar också ;)
Vi kom väl hem vid 1-2 tiden och då va jag sjukt hungrig så jag började ta fram de vi grillat tidigare under dagen så det blev mitt kvällsfika! Sen när jag lagt mig i tältet ringde jag ett intressant samtal.. De flesta fattar nog vem jag pratade med.
(Menade allt jag sa!)

Men i alla fall just nu sitter jag och äter fruktsallad och glass och ska gå och se på film med min syster om mamma :) Sen ska jag sooova för jag ska upp 8 i morgon bitti för att fara på konsum och handla in resten av ingredienserna sen blir det en HEL dag bakande. Känns inte så peppande men vill man ha pengar så får man jobba för dom ;)

Nä nu ska jag mysa film, puss på er!

277

God morgon!

Idag klev jag upp vid 10 tiden och gick och fikade sen gick jag ut på balkongen och har solat tills nu.
Nu ska jag packa och sedan ska jag duscha sen far vi ut till Angsjön!
Då blir det att grilla sen funderar jag på att bada för första gången i sommar :D

Igår va sista dagen för kursen och det gick bara bra, vi hade någon redovisning i slutet av dagen sen for jag ut på stan med Jessica, Amanda och Ewelina!
Vi gick ner på kajjen och stekte sen for vi till den nya "resturangen" Gouter eller vad den heter. Det är typ  Norrlands Wannabe Subway. Sen for vi hem med Jessicas pappa. När jag kom hem gick jag och la mig i sängen för att vila och då va klockan 7. Men jag somnade och sov tills i dag så jag har sovit 20 timmar i natt!! ;O
Men jag behövde nog det haha!

Nä nu ska jag fortsätta packa,
Glad Midsommar!

276

Todelo!

Idag har jag varit på kursen igen och det gick bara bra :) Vi har nästan gjort klar våran plansch nu är vi nästan helt klar! Lite synd bara att det är sista dagen i morgon..Kommer sakna alla härliga människor ju :D

I slutet av dagen fick vi gå runt i affärer och kolla hur bra service dom har och ungefär hur lång tid det tar innan dom kommer och frågar "Behöver du någon hjälp"eller ''Söker du något speciellt" Haha! och vi gick på 3 affärer och jag fick svara på just denna fråga xD Och roliga som vi är frågade jag om BH:ar för killar!
I andra affären vi va på kunde man se hur hon som jobbade där verkligen försökte håll asig för skratt! Sen så såg Jessica hur hon kollade konstigt efter mig! Hahahahaha. Det va sjukt pinsamt men lätt värt det :D

Efter det gick vi på ner på kajjen och träffade Edwin sen upp till stan och träffade Kim :)
Kom hem för typ 50 minuter sen och har nyss ätit middag. Just nu blir det nog att läsa lite bloggar sen ska jag softa lite ;D Har då inte tänkt att vara lika dum i kväll som jag va igår!
Jag gick och la mig vid halv 5-5 tiden och fick sova i ungefär en timme, Smart va? ;)
Nä jag vill fan inte va lika död i morgon som jag varit idag än fast jag haft skit kul, jag får sämsta humorn när jag är trött och jag och Jessica måste ju ha varit hur coola som helst när vi satt och beatboxa i bussen! ;)

Men i alla fall nu är det bestämt jag ska till Angsjön på midsommar! :)
Skulle varit kul att fara till stan men nu blev det inte så.
Nä nu orkar jag inte skriva så mycket mer, PUSS PÅ ER! ;)


275

Hejhej!

Dagen har varit bara bra!, vi har hunnit göra visitkort och en budget och säkert massa mer! Om vi inte hade gått den här kursen hade vi nog aldrig kommit så här långt :D så det är något jag verkligen kan rekomendera!
Våra visitkort vart jätte fina och jag kan lägga ut en bild på dom sen :D I morgon ska vi börja på våran plasch och lite annat smått och gott :)

Just nu sitter jag och väntar på mitt underbara "godis" sen så ska jag spela lite tv-spel med syrran! haah det är ju faktiskt jätte kul om man inte har så mycket annat för sig :D

Juste det här med mindsommar börjar verkligen gå mig på nerverna! Min mamma verkar inte kunna bestämma sig om vi ska till Villanäs och grilla eller till Angsjön och sova i en hyrstuga m.m.!  Så jag får helt enkelt vänta tills i morgon innan jag vet riktigt hur det blir!

Anyways just nu är jag sjukt trött och skulle egentligen vilja gå och lägga mig men det är nog lite för tidigt.
OCH för er som inte vet det redan så har jag pengar på mobilen nu!, så då kan jag vara social ;)

Nä nu ska jag spela Wii puss på er!

274

En liten uppdatering bara.

På midsommar har tydligen mina planer ändrats, jag ska tydligen till villanäs och grilla!
Villanäs är en pytte liten by mellan Holmsund och Umeå för er som inte vet.
Så jag kommer nog fara dit under dagen och funderar på att åka in till stan mot kvällen?, men vet inte vart man kan va.. Om du har nå tips eller om jag skulle kunna vara med dig/er säg gärna till! :D

Haha, de va nog det :) Nu blir det att torka och platta håret sen ska jag nog krypa i säng och se på en film :D

Najtnajt!

273

Hejhej.

Idag klev jag upp vid 6 tiden för att göra mig i ordning till kursen i stan. Låg kvar i sängen ett tag tills jag fick värsta gulliga smset, roligt att någon bryr sig :)
Kursen gick då bara bra och det va då roligare än jag trodde att det skulle vara! Fick träffa en massa nytt och trevligt folk också :D Vi ska gå den där kursen tills på torsdag och det är lungt värt de. Vi har verkligen brainstormat idag!

Men nu till någonting helt annat.
Jag kan verkligen inte tänka så längre!, det funkar liksom inte. "bara vänner" nja det är svårt ju...
Sen så måste jag verkligen säga att jag hatar folk som ljuger och de som är otrogna! ni kan ba dö..
Hah nu överdrev jag väl lite där men nä jag är bara trött och allmänt less just nu. Ni är liksom förlovad... eller?

Anyways, vi har inte hört något av hyresvärden från ersboda men dom skulle höra av sig när vi låg på första plats så vi får helt enkelt vänta. Vi ska då flytta in till Umeå efter sommaren det är då säkert!

Nä jag har väl inte så hemskt mycket att säga, jag ska väl se på tv lite mer sen ska jag hoppa in i duschen och sova! Skulle vara skönt att ha pratat med dig innan men jag ser väl.. haha, jag orkar inte vara så här typ suris men sånt händer :)

God natt på er sötisar!     
(lite konstigt inlägg men jag är inte så duktig på att uttrycka mig..)

272

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Nu är jag supermegafuckingglad!! OKEJ? snart blir jag Umebo ;)

God natt på er!

271

Men hejsan!

Just nu sitter jag och kollar på när Kim (min syster) spelar wii, iiigen!
Det har varit så dåligt väder hela helgen så vi har nördat sönder en massa tv-spel!
Jag nördar The golden compass och hon nördar Zelda - The twilight prinsess ;D HAah fyfan sen så jag har spelat en hel del wii- sports så jag har värsta träningsverken!

Jag har knappt suttit vid datorn något och inte minst så har jag inte skrivit något här på ett tag, skulle jag tro ;D
men jag har nog allt varit inne och läst andras bloggar! (Bara så ni vet)

Hmm, Jag har väl inte så hemskt mycket att säga. Jag har ju inte gjort så mycket så... 
Men jag kan skriva en massa annat onödig bara för att!
I går spelade jag tv-spel och pratade med Kim i telefon en del, sen så läskade Jessica mig så mycket på msn så jag va tvungen att åka till statiol och köpa något gott! :D

Får se något mer, jo jag har varit mycket dålig på att hålla kvar dyngsrytmen. Jag har gått och lagt mig vid 4-5 på morgonen och sovit till typ 3 på eftermiddan :O Sjukt onödigt säger jag bara!, men jag ska nog skärpa mig :)

I morgon blir det ju att fara på en kurs på folketshus i Umeå angående egetföretagande. Det ska nog bli roligt, så då ska jag och Jessica ta 06:55 bussen in till stan. Det känns väl lite drygt att kliva upp tidigt men då kan jag ju passa på att vända tillbaka dygnet. Vi ska på kursen i hela 3 dagar! Sen äre bara att börja arbeta. Men först är det ju midsommar ;)

På midsommar ska jag nog åka till angsjön med släkten och grilla eller vad vi skulle göra sen vet ja inte. Skulle vara kul att hitta på något efteråt men jag ser väl :) Om ni/du vill göra något så give me a call!! ;)
Jag hoppas då på att det ska bli fint väder, då skulle man i alla fall kunna vara ute. Skulle vilja åka in till stan efteråt men då blire lite problems med bussar och sånt.

Nä nu ska jag hjälpa syrran och fuska lite med Youtube's kära Walkthrough! haha I am a geek I know ;)
Puss på er!

270

God morgon.

Jag klev upp för ungefär 50 min sen och det första jag fick göra är att gå ut i spöregnet med alla FEM hundar.
Så jag fick lov att gå flera vändor, kulkul. Just nu är jag bara allmänt sur som ett jävla PMS barn..
Orkar inte med skit väder det gör mig bara sur och deppig!. Det finns inget att göra och jag är sjukt rastlös och jag har till och med nyss vaknat!

Anyways, igår gick jag ut och va med Ronja ett tag sen när jag kom hem fortsatte jag se på när syrran spelade Wii :)
Så vi satt vaken till typ 2 och sedan skulle hon sova så jag gick till mitt rum och satt vaken till 3 tiden..

                                                                 Förlåt,Jag skulle ha sagt till tidigare!

Idag blir det väl att se på film och bara tråka/slöa helt enkelt!
Om inte det skulle sluta regna helt plötsligt ;O Men det tror jag knappast..

Nä vi syns och hörs, hare!

269

Tjenatjena.

Just nu sitter jag inne i syrrans rum och kollar på när hon spelar wii, sen kom nyss mitt kära kusin barn Elinpelin men hennes familj :) För en stund sen va jag och Jessica ute på en "stor" promenad men hundarna och blev myggbiten som fan! Asm.

Senare ska jag väl antingen chilla vid datorn eller gå ut lite och träffa ronja :)
Jag får se då..
Nä nu ska jag vara lite social me familjen.
Hejsvejs!

268

Hellö!

Just nu sitter jag och diggar musik och väntar på att solen ska komma fram bakom alla dessa moln!
Jag ville ju gå ut och steka i dag! :O Skit väder och skit dag!

Jag vakna i morse av att Jessica ringde och väckte mig, alltså vad är det med folk nu för tiden ;D Dom verkar gilla att ringa just mig när jag sover! Än fast att jag är glad att hon gjorde det annars hade jag sovit bort hela dagen :) Så tack!
Men i alla fall, när jag väl klev upp gick jag direkt till mamma och frågade om hon hört något om lägenheten och vet ni vad!!
Någon jävel ligger just nu före oss i kön! Sjukt arg jag blev.. Så vi får vänta tills hyresvärden hör av sig och om han inte gör det betyder det att dom som står före oss har tackat ja till stället! Så just nu är jag sjukt nervös och hoppas på att dom ska ringa!!

I dag blir det nog bara att vara hemma och chillerilla. Det verkar inte bli så mycket bättre väder så det blir nog inget solande idag :( Jag får hoppas att det blir bättre under dagen annars måste det bli kanon väder i helgen!

Anyways, som nog dom flesta vet älskar jag nästan all musik! Jag har sjukt blandad musiksmak och här är texten på en goding som påminner mig om mina girls :D

"Kärleken kommer genom fönstret
knackar på min dörr
det kryper runt i kroppen
som det aldrig gjort förr
Den fyller varje rum
både mörker och ljus
Sen jag fann dej
så lever jag i kärlekens hus

Hela mitt liv jag levt på toppen
kvinnor svor mej trohet det kröp uti kroppen
Prata mej full för sin kärleks skull
det var svårt att slita sig loss
De gav mej inte tid att förutspå skrällen
Allt de ville ha det var en ring efter kvällen
Men jag fann dej hur det vet jag ej
men nu lever jag i kärlekens hus

Kärleken kommer genom fönstret
knackar på min dörr
det kryper runt i kroppen
som det aldrig gjort förr
Den fyller varje rum
både mörker och ljus
Sen jag fann dej
så lever jag i kärlekens hus

Aldrig kär i en enda av alla
för inget enda knep kunde få mej att falla
En ensam själ som gjort allting fel
men inte kan förstå varför
Du ramlade in tack för det visade vägen
gav mej hopp och allt blev bra igen
En lyckans prins ingen lyckligare finns
för nu lever jag i kärlekens hus

Kärleken kommer genom fönstret
knackar på min dörr
det kryper runt i kroppen
som det aldrig gjort förr
Den fyller varje rum
både mörker och ljus
Sen jag fann dej
så lever jag i kärlekens hus

Kärleken kommer genom fönstret
knackar på min dörr
det kryper runt i kroppen
som det aldrig gjort förr
Den fyller varje rum
både mörker och ljus
Sen jag fann dej
så lever jag i kärlekens hus
sen jag fann dig så lever jag i kärlekens hus!"

Skriver nog mer sen, Puss på er! :D

267

God morgon ;D

Klockan är nu över 4 och jag är fortfarande vaken. Kan inte sova och orkar inte för den delen!
Om ungefär 3 timmar får jag reda på om vi fått lägenheten eller inte! Är sjukt nervös och håller tummarna!
Har nyss sett en film som heter Annapolis och kan lungt säga att alla borde se den! Den va både spännande och är lite som en gråt film eller så är det bara jag som gråter till allt,hihi.



I morgon/dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det blir nog att vara ute i det fina vädret igen!
Solen har redan gått upp och jag kan inte se ett ända måln på himmlen :D så det lär nog bli fint väder :)
Sen så hör jag fåglarna kvittra och kråkerna å måsarna också för den delen ;D
Jag är bara sjukt glad just nu och det kan nog vara en orsak varför jag inte kan sova!

Jag ska nog ta och se en film nu eller bara lyssna på musik :)
Det verkar då inte vara så många som är vaken nu så det blir nog att se på film!
Skriver mer sen och ni kan ju hålla era tummar i sömnen på att vi ska få lägenheten! :D
Puss på er<3

266

God dag!

Idag vakna jag vid 12 tiden av att mamma och syrran skrek att jag skulle komma!
Dom hade hittat en lägenhet på västra Ersboda som va jätte fin! Om vi får den får vi flytta in i september :D
Helt underbart glad jag är nu!, det är soligt ute och ja Livet leker fortfarande!! :D

Så snart ska jag ut med hundarna sen ska jag och Jessica fara och köpa mjukglass och steka ute i det fina vädret!
Efter regn kommer sol eller hur va de? ;) Den här värmen får mer än gärna stanna kvar!

Just nu sitter jag bara och väntar på att Jessica ska äta klart sen drar jag ut och har bestämt mig att inte sitta vid datorn nå mer för äns solen gått ner/inte är lika varm! Haha!

That's it, Puss på er!

265

Tja paltkoma!

Åt nyss godaste maten!, det blev hemma gjorda biffar med ljusbrun sås och potatis :D
I dag har jag hunnit göra en hel del faktiskt. Först for jag och Jessica till nyåker på möte och fik gofika på de! Och jag hann till och med somna på vägen din hahah Pinsamt! Sen så han jag bara komma hem och byta byxor så åkte vi in till stan och chillade där ett tag. Sen träffade vi på 2 roliga filuer nämligen Edwin och Olle :) Jag och Jessica köpte också en Mcflurry på Mc donalds för bara 10 kronor! :D



Sen så måste jag ju bara vissa min kära man! (Det är 2 bilder när han har olika kläder på sig ;) )
Såå snygga kläder <3 :D


Föresten på vägen till stan fick jag seriöst en chock! Min mamma brukar alltid säga ''Jag tänker inte flytta från den här lägenheten!'' Sen i bilen i dag sa hon ba helt random ''Jag har kollar på lägenheter i umeå''

Vart jag glad eller! :D Så nu har vi ställt oss i kö på en massa lägenheter i stan, visst är det helt underbart jag slipper äckel jävla Nordmaling :D Wiiie!
Men i alla fall, när vi kollat klart på lägenheter skalade jag potatis och sedan plockade jag både ut och in i diskmaskinen! ''De va som fan'' eller ;)
Sen så dukade jag fram och torkade bordet efter också! hihi.
Och snart ska jag bädda rent i min säng och om jag orkar ska jag ta och städa rummet! Ojba!

Anyways, denna dag har varit helt AWESOME! än fast jag inte köpt något i stan (som jag skulle vilja!) så leker livet just nu :D Så nu är jag super mega jävla fucking glad så förstör inte det för mig nu!!!! :O

Nä jag kanske ska börja med mitt rum nu annars kommer jag aldrig bli klar, det ser ju ut som värsta svinstian här!
Puss hejj.

264

Go kväll!

Just nu har jag sjukt tråkigt och är pigg som ett as!
Jag som ska upp tidigt i morgon och fara på ett möte.. Varför ska det alltid bli så här!
Aja vad kan man göra jag har ju legat i sängen typ hela dagen så jag får väl skylla mig själv. Sen om jag hinner kanske jag följer med familjen in till stan :) we'll see.

Hmm, jag har väl inte så hemskt mycket att säga men eftersom att jag har cpe tråkigt skriver jag ännu mer onödigt skit :D Visst äre väl bra!  Ja få se nu... Just nu ligger jag i sängen och pratar me tjejorna på msn ;D sen ska jag troligen se på film med kim (min syster). Vet inte riktigt vad vi ska se men det blir nog great! Nä nu börjar jag få nackspärr av att ligga så här knasigt så jag avrundar nog detta inlägg och skriver mer i morgon!

God natt babes!

263

Men hej.

Jag hade totalt glömt bort att jag äns hade en blogg!
Jag har inte gjort ett skit i dag om jag ska vara ärlig. Jag vakna först vid 10 av att mamma kom in och väckte mig men somnade om lika fort! Sen vakna jag vid 12 igen av att kim ringde och väckte mig. Efter det gick jag upp och tog fika sen gick jag ut med hundarna. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Jag har sett på 2 olika filmer och lyssnat igenom hela min spotify lista 3 gånger! haha.
Men vad kan man göra en regning dag som denna. Än fast solen börjar komma fram nu och klockan är över 8.
Aja jag ska upp i morgon för att duscha och fara på möte med min och Jessicas mentor!
Vi lär nog få en hel del svar som vi behöver angående vårat eget företag :) Jag hoppas att han kan erbjuda oss något också som att till exempel jobba på Nordmalings marknaden.

Anyways, Jag vet inte riktigt vad jag ska skirva men jag får väl babbla om om sånt som är helt oviktigt!
hmm. få se nu.. Om ungefär 11 dagar är det Midsommar och jag har inte planerat något över huvudtaget så om ni har något förslag skriv det då för fan! :D Sen så har jag fortfarande inga pengar på telefonen och kommer troligen inte att ha det på ett tag! Men det går alltid att ringa om det är något. Det positiva är ju att jag ÄLSKAR att prata i telefon om det inte blir pinsam tystnad förstås!haha.

Nä nu får jag nog ta och börja avrunda det här inlägget annars kommer ni nog inte äns börja läsa! haha.
Jag kanske skriver mer i kväll we'll see, Puss på er!

262

Måste bara lägga in en låt som jag sitter och diggar nu! :D
Hade typ aldrig hört den här versionen förr men när markus pratade om den hitta ja den här också!


261

Heeej!

Kom nyss hem från en galen kväll :D
Först gick vi och mötte Edwin och jag försökte åka med hans skateboard men när jag väl kommit upp på rampen ramla jag! Det gjorde sjukt ont i armbågen men jag ställde mig upp och gjorde ett nytt försök ;)

Sen for vi hem och åt grillat hos Jessica sedan ut igen och leta efter John som vi inte hittade men då fick vi sällskap av Samuel i stället. Så vi vandra runt på samhället och träffa en massa folk som kusinen Elin och Felice, Felicia och jimmy! Sen va vi med Jens och hans brud Lina ett tag också :D Sen så fick jag äntligen mitt ''Godis!'' Sjukt skönt :D

Sen så kom jag som sagt typ nyss hem och märker att jag har fulla benen och arslet med MYGGBETT! Fyfaan!
Det kliar som satan!!! Hah.  Nä nu blire att dunka musik och äta chips :] Sen ska jag njuta av sommarlov eftersom att jag vet att de inte är någon skola i morgon :D Än fast jag saknar brudarna i klassen! Ni är grymt härliga och vi måste ju ordna en klass fest eller va säger ni? ;P

Men jag måste ju bara säga att jag ÄLSKAR mina bruds! Vi sitter och pratar på msn om hur mycket vi älskar och litar på varandra och då måste jag ju självklart ta upp de här på bloggen :D

Anyways nu ska jag fortsätta dunka musik!
Puss på er.

260

Good morgon!

Eller något, i dag klev jag upp vid 12 och inte vid 4 :D
Det är underbart skönt att veta att man inte sovit bort hela dagen! Eftersom att jag gjorde de i går så vill jag inte göra de nå mer!, Jag vakna vid 4-5 tiden och då äre ju bara att kliva upp och äta middag(frukost) sen så gick jag och kollade på någon film sen va klockan 8 och dagen typ slut! Fyfan.

Nä så nu är det slut med det!. Idag blir det nog att gå ut och sola lite och kanske fara till Jessica :) Sen får ja se vad som händer :)

Nu ska jag då klä på mig. Puss hejj!

259

Har inget att säga om dagen så det får bli en låt i stället.



Puss på er!

258

Kan vara lite snäll och visa några bilder jag tagit!










Thats it, filmade en hel del men de lägger jag inte upp ;)

257

Har haft 2 underbara dagar gott folk! :D
Pallar inte skriva allt som hänt så jag skiter i det, om ni vill veta får ni fråga!




Älskar sommarlov i alla fall!, Kommer dock att sakna alla 3or :)
Nä nu ska jag gå och städa mitt rum hare!

256

Heeej!

Idag har jag varit i skolan och det har varit den ovärdaste skoldagen ever!
Men i alla fall vi fick tvätta en bil och jag började spruta av den och när vi skulle börja schamponera så börjar Jennie och Emelie ha vatten krig! ;D Gissa vem som vann? (PS. Kolla på sista bilden!)






Hahaha galeeet!.

Efter det solade vi lite och jag och Jennie tog halv 2 bussen in till stan för att träffa Jessica och Edwin :)
Dom satt och stekte nere på kajjen så vi blev kvar där tills bussen hem kom.
Sen när jag kom hem såg jag att mamma hade varit så snäll att hon möblerat om mitt rum! :D Så jag började storstäda och sedan åt vi pitabröd!

Just nu sitter jag inne på mitt rum och lyssnar på radion och kom nyss hem från solariumet! ;P, jag hoppas då att jag får någon färg!

Seen så är det ju skolavslutning i morgon'!!!, Jag har till och med hittat nå jävla kläder som jag kan ha i morgon. Jag ska förmodligen ha en svart tunika som är som stickad uppe vid brösten eller så blir det en svart klänning som är lite halv grå rutig uppe vid brösten och en blå liten bolero :) We'll see!

Nä nu ska jag ta och packa inför morgondagen! Hanä heej!

255

Hej,hallå!

Just nu ligger jag och halv sover i soffan.Jag kom typ nyss hem från en heldag på stan och är otroligt trött!. Jessica och Ewelina shoppade som galningar och jag kom inte hem med ett skit!. Måste ju spara pengarna till annat ;D

Apro på det, jag skulle behöva rensa igenom min garderob! Jag vet att det ska finnas något där som jag kan ha på skolavslutningen!. Jag får helt enkelt återvinna,hah!
Jag tror att jag ska ha en svart klänning som det är ett rutigt mönster uppe vid brösten. Jag köpte den när jag va utomlands och har aldrig andvänt den!

Sen så skulle jag behöva packa eftersom att jag inte kommer att vara hemma på ungefär 3 dagar. Det blir ju att hålla igång nu typ hela veckan, Först på onsdagen ska vi vara i Vännäs sedan på tordag och fredag blir det att vara i Umeå :) Sen har jag inte planerat så mycket mer.

Hmm, Nåt mer att säga. Jo idag har jag träffat sötTony på stan men den jäveln är så dum att han ska snagga en mowhak i morgon! Dumma dig.. Men i alla fall på torsdag tar alla 3or studenten så grattis till er!:D
Hade tänkt hinna se åtminstånde Simon när han går ut i Vännäs, tror inte direkt att jag hinner se Tony och Madde men jag lär nog träffa er senare under kvällen :)



Nä nu ska jag gå och äta middag på La casa mia, hihi..
Ha det bäst!

254

God dag.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag har suttit ute på balkongen lite i det fina vädret sen så jag har sett på 2 filmer och bara degat i soffan. Men vad gör man det är ju söndag ;P

Jag blev i alla fall väckt i morse av en jävla trumma! Eftersom att det är Sveriges nationaldag i dag så gick småbarna till parken vid kyrkan eller dom patrullerade dit ;D Så då hade dom ju självklart musik läraren längst fram i ledet med trumman som spelar samma melodi om och om igen!, hah.



DU GAMLA, DU FRIA, DU FJÄLLHÖGA NOOORD, DU TYSTA, DU GLÄDJERIKA SKÖÖÖNA!,nanan..

Nä nu ska jag ta mig nåt att ätaaa. Hare!

253

höhö, Snodde denna av Jessica. Hade tänkt att ni skulle få veta lite om mig..

Om mig.
Vad heter du? – Sofia Ait zaid
Hur gammal är du? 16
Vart bor du?- Nordmaling
Spelar du någon sport?- Nope
Vilken skola?- Liljaskolan i vännäs
Vilken klass?- 1an
Har du bra betyg i skolan?- Har då G i allt förutom matte :/
Bästa ämnet?- Huvud ämnet, lack!
Hårfärg?- Ljusbrunt
Ögonförg?- Bruna
Längd?- 163
Vikt?- Ingen aning, våran våg har slut på batterier xD
Är du nöjd med dig själv?- Ibland kanske.
Har du bra självförtroende?- Det varierar.

Familj.
Har du en mamma?- Ja
Har du en pappa?- hah ja.
Syskon?- 7 st, Men ingen av dom är helsyskon ;D
Bröder?- 2st
Systrar?- 5st
Vad heter dom isf? – Sandra,Kim,fredrik & Jacqueline, Linus,Celina å Anja ;P
Älskar du dom?- Över hela mitt hjärta, ja.

Kärlek.
Är du kär?- Nja, men förtjust.
Är du singel?- Jodå
Har du varit olycklig kär?- Vem har inte de!?
Tror du att du kommer få personen du vill ha?- Tror inte de.
Hur många har du strulat med?- Ska man hålla räkningen? ;P
När va senaste gången?- Förra helgen.
Med vem?- äh :]
Spelar åldern roll i ett förhållande?- Nope, om inte killen är yngre!
Hur många år borde de kunna få skiljas som mest?- Beror på. Nä men inte mer än 5-6 år.
Hur ser din drömkille ut?- Otroligt snygg och charmig ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- typ inte.

Ärlighet.
Röker du?- mh
Dricker du?- Ibland
Tar du droger?- Nej!
Har du haft självmordstankar?- Jodå.
Har du haft svåra tider i livet?- hah ja!


Har du.
Svimmat- näpp.
Åkt ambulans?- nope.
Gått i väggen?- Vet int ;D
Gråtit dig till sömns?- Ja.
Vaknat upp gråtandes?- Ja.
Blivit sårad av någon som inte vet att han sårat dig?- Ja!

Vänner.
Har du en bästavän?- Jag har flera.
Vem?- Jessica, Ewelina,Tony, Elin och Mamma.
Träffas ni ofta?- Jodå :)
Vilka är dina närmaste vänner?- Jessica och Ewelina!
Har du förlorat en bästavän?- Mjoo.
Skulle du offra vänskapen för en kille?- Absolut inte!
Vem gör du galnast saker med?- Jessica ;D
Vem/vilka får dig alltid att le?- Ganska många :) Men speciellt en.
Hur ofta träffar du dina vänner?- Typ varje dag

Övrigt.
Favoritfilm?- Ingen aning, Har många!
Favorit program på tv?- One tree hill och Greys anatomy.
Favorit låt?- Alla på spotify listan ;)
Någon speciell låt som påminner om något?- Reson to cry av takida påminner mig om min morfar och Hallelulja påminner mig om min mormor.
Vad ska du göra efter det här testet?- Dunka vidare med musiken!
Var testet kul?- Hah, nja.

252

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska fara till Brattfors och grilla :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i dag men något blir det alltid.

Igår for jag till skolan på morgonen och gjortde 2 nationella prov i engelska sedan slutade jag vid 11 tiden. Så då gick jag och Anna och åt lunch efter det gick vi ner till lack igen och båda somnade i sofforna och sov till halv 2 (A) hah!. Så jag missade alla tidiga bussar :P Sen så tog Anna 2 bussen hem och jag va kvar på skolan till 3 men de va lungt för Therese va kvar och fick vara social med mig ;P

Sen när jag kom hem satt jag vid datorn ett tag och efter det va jag med Ronja :)


Men i alla fall i dag fyller Simon år,så grattis på födelsedagen! :D

Här är lite bilder från i Torsdags:
 




Ha en fortsatt bra helg!

251

Heej!

Idag har jag varit på skolan ofc sen så åkte jag in till stan med Jessica och Emma, vi åt mjukglass och va ute i det ''vackra'' vädret ;P (Det regnade och va soligt ute)
Sen så kollade vi lite på allt folk som skulle till balen på folkets hus och efter det gick vi till Skateparken nere vid kajjen. Jag har några bilder från dagen som jag kan lägga ut sen d.v.s i morgon ;D
Det är bland annat på en regnbåge och en gigantisk hand som sticker upp ur umeälven ;P

Hah, Nä nu ska jag se klart filmen jag sitter och ser på än fast det bara är typ 3 min kvar ;P
Den heter Ps,I Love You och är grymt värd att se! :D Speciellt om ni gillar romantiska filmer!. Än fast man sitter och gråter mer än halva filmen hah!

Ha det bäst!

250

ohhh, spännande jag sitter och ser på Grey's Anatomy!
Skriver bara lite kort.. Jag har varit i skolan och tråkat,solat,grillat med klassen på lunchen och gjort en hel del på lektionerna! :D Så en bra dag i det stora hela.. Nu ska jag fortsätta titta på tv!

Ha det bäst, skriver mer i morgon :]

249

I dag har vi spelat brännboll på skolan!
Behöver inte säga så mycket mer. Kameramannen och jag har tagit en del bilder så ;P

(KLICKA PÅ DOM SÅ BLIR DOM STÖRRE!)








Haha, Jag har jävligt mycket mer bilder men jag orkar inte lägga upp alla! ;)

Nä nu ska jag duscha, hare!!

RSS 2.0