331

Lite bilder från igår ;D














330

Heej!

Tänkte passa på att skriva här när jag ändå inte har något att gör! :O
Har varit sjuk hela veckan och är hemma från skolan i dag, ska försöka krya på mig till i morgon så jag får fara och parta med de flesta från klassen och säkert fler folk :D

Vaknade med huvudvärk och har haft de till för typ en timma sen när jag började knapra piller.. Är fortfarande tät i näsan och det känns som att jag har träningsverk i hela kroppen ;D Asm!
Hah nä what to do?. Jag har iaf hittat kläder tills i morgon tror jag, ska snart färga håret igen :O Ska fan bli brunett IGEN!
Håret nöts sjukt mycket av att vara blond och det är bara drygt att färga hela tiden eftersom att man får en sjukt ful utväxt hela tiden!

Men men, I morgon blir det iallafall att åka till skolan (beroende på hur jag mår) sen ska jag äta middag med Emma och David från klassen om det inte blir mer folk som följer med, sen hem till David för att starta fredagkvällen ;)
Sen vid 7-8 tiden kommer det nog droppa in mer folk men det ser vi ju då :)

hmm, måste bara tilllägga att jag saknar dig!. Du vet vem du är eftersom jag redan sagt att jag kommer sakna dig :)
(om du äns läser min blogg förstås) haha.

Anyways nu ska jag knarka lite alvedon sen blir det nog att dö framför en film
tills mamii kommer hem med hårfärgen.
Puss hejj!

329

Min helg/vecka i bilder :)

















Typ så.. Har egentligen inget speciellt att skriva så det fick bli bilder i stället :) Har inte skrivit på jäättte länge och kommer troligen inte göra det för äns mitt liv blir lite mer än att "hej idag har jag varit i skolan, sen kom jag hem och såg på tv och hamnade sedan här vid datorn" d.v.s mer intressant! Hane häjj!

328

Hejsan.

Just nu känns allt som "Blahh" om ni fattar. Det är typ som att jag inte har något att se fram emot i livet längre! :O Och jag vet att det låter sjukt emo, plus att det låter som att ni ska tycka syn om mig men så hemskt är väl inte direkt mitt liv. Har underbara kompisar och en sjukt bra familj men nä jag är inte taggad på livet bara..

Som du kanske märker är det här bara ett inlägg för att få uttrycka mina känslor så om du inte bryr dig om mig eller mitt liv är det inte värt att läsa vidare, bara ett tips ;)

Aja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga jag har kännt mig så jävla depp under lovet och hoppas att det slutar helt nu. Jag har väl egentligen ingenting att deppa om! förutom att jag är sjukt fattig nu och nä det kanske inte är så stor anledning att deppa för men whatever. Man kan göra så mycket med pengar så why not.
Sen är det väl de med att jag är singel. Det är i för sig roligt att vara singel och man kan liksom göra vad man vill men jag tror nog jag trivs bäst som upptagen :P
Är nog en förhållande människa.
Deppen kan ju bero på en del så kallade "killar" som bara äh nej jag ska väl inte beskriva allt men ja om jag säger idioter fattar ni nog :)

Skulle kunna skriva en uppsats om det här men de skulle ingen orka läsa och jag vill inte verka för "tyck synd om mig" haah nä vafan jag får göra som alla andra alltså
Le och låtsas som att inget tynger mig!

Ciao, och puss till er som läst :)

327

Har inget speciellt att säga så här får ni en härlig bild i stället!!



Puss!

RSS 2.0