209

Tjenatjena!

Just nu sitter jag och jobbar med min powerpoint om praktikplatsen :)
Det går väl hyfsat och är väl lite halvroligt ;P fast jag måste fixa fram bilderna som jag tog. Det går nämligen inte att se på bilderna som jag lagt in på bloggen på skoldatorn eller inte dom gammla bilderna i alla fall.

Här är i alla fall en låt som jag diggat sen i går tack vare Stina :D



Ha en underbar valborg! :D

208

Tjoo!

Helvete vad sur jag blir!
Varför ska vi alltid bråka och då menar jag alltid. Så fort jag nämner något som du inte tycker om så ska du alltid få damp och börjar bete dig som en jävla 6åring!! Blir bara så jävulskt less!... Orkar snart inte mer, skulle bara vilja vräka ur mig allt som jag vill ha sagt men då kommer jag troligen inte få träffa dig nåt mer. Inte om du ska vara så jävla barnslig! Fyfan säger jag bara..

Nä ville bara få ur mig det där! Ni som känner mig lär nog veta vem jag menar.
Men i alla fall jag for till kina resturangen idag ändå och det va fett gott och mycket trevligt! :)
Och nu är det i alla fall bestämt jag SKA till holmsund på fredag! And that's it.

Jaa, jag har väl inte så mycket mer att säga. Jag ska då se på Andra avenyn <3 nu innan Greys anatomy börjar!
Jag ser nämligen avenyn på www.svtplay.se eftersom att dom går ungefär samtidigt :)

Men i alla fall nu ska jag se på bästa serien ever sen ska jag troligen ut och gå.
Ha det bäst!

207

God dag.

Eller god och god är den väl inte men. Har varit så jävulskt trött hela dagen och känner mig inte så taggad på nästa lektion d.v.s. matte. Jag funderar på att åka hem efter skolan. Jag ska nämligen in till stan och äta på kina resturang med min pappa och mina småsyskon. Känns bara dryg just nu. Är väl på lite depp humör ska nog gå en sväng i kväll men vovven så jag kan komma på andra taknar. Jag har väl tänkt en del på förhållanden och sådant drygt. Är bara otroligt trött på att vara singel och det betyder ju inte att jag kommer bli tillsammans med första bästa men just nu känns det bara lite lonley.

Aja, jag ska då försöka komma på andra tankar. Ska kanske till Holmsund på valborg och grilla med min mor och hennes vänner å deras barn det ska nog bli super. Sen kanske jag åker in till stan och är med Tony och hans vänner we'll see. Måste bara se vad min kära lillasyster ska göra. Känns dumt att lämna hennes själv i nordmaling hos pappa men hon kommer säkert ändå vara med Elin skulle jag tro?. Jag vill då verkligen inte fara på majbrasan där hemma det är så tört och jag är inte äns säker på att vi kommer ha någon.

Juste vet ni vad! Vi är inte ledig på fredag! Alltså det är ju på själva valborg! Jag fattar inte, det stod på lappen som föräldrarna fick på öppet hus och på matsedeln att vi skulle vara lediga men nu har dom tydligen ändrat sig. Bara sjukt.

Nä nu ska jag nog gå ut och ta lite friskluft och steka lite i det fina vädret ;P

Ha det bäst!!

206

God kväll!

Idag har jag ju självklart varit i skolan. Det hände väl inte så mycket det va väl det gammla vanliga eller nja förutom en viss person då ;D,hah.
Sen när jag kom hem tittade jag lite på tv och sedan så kom jag nyss in från min lilla promenad med Gismo!
Jag gick puttes stig här i nordmaling ända från Rödviken till Levar xD. Jag sprang/joggade halva och gick resten. Kan ju lungt säga att de va fett jobbigt! Så nu blir det att hoppa in i duschen och sedan sova ;)

Här är 2 bilder som jag tog på min lilla promenix:



Söööt Gismo :D

 

Synd bara att jag inte hann ta ett kort på rådjuret som sprang förbi ;P
Den va då mini liten!


Hah nä nu ska jag ta mig en dusch sen blir det sängen!
Natti natti!

205

God natt!

Ska gå och sova nu för att kunna kliva upp i morgon inför skolan ;)

Idag har jag bara sett på en massa jävla filmer, har säkert sett 5 stycken nu. Har haft dyng ont i magen ända sen igår natt så jag har inte kunnat sova något heller och är därför grymt trött nu. Så jag har typ knarkat alvedon och legat och degat framför tvn hela dagen :)

Nä nu ska jag nog hoppa i säng!

Här bjuder jag på en liten depp låt:



Men det betyder inte att jag är ledsen! hah. Natti natt.

Ha det bäst!

204

Ser du stjärnan i det blå
Ja den lyser för oss två
Du får mig att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå!

Varje gång jag tänker på dig
så dyker frågan upp, fan,
saknar du mig?
Alla våra stunder
allt som vi hade
Shit, jag svär, jag va i
drömlandet...


203

Tjo!

Kom nyss in från att ha varit på en promenad med hundarna :)
Ska väl snart gå och hälsa på pappa sen blire nog middag. Vet inte riktigt vad jag ska göra sen men något blir det alltid. Ska kanske skriva klart lappen till sommarjobbet och läsa bokhelvetet till engelskan så jag har gjort bort de :P

Sen kanske jag skulle göra något med Ronja och Jessica :) We'll see.

Måste bara lägga in denna låt:



Har lyssnat sönder den men ändå :D. Fick höra lite av den i måndags när jag träffade Emil och hans band sen dess har jag inte kunnat släppa den!. Mindes bara lite av texten och sedan i typ torsdags spelade Emelie upp den på sin mobil och jag blev då överlycklig! XD Love it.

Nu ska jag nog pallra mig iväg till pappa, skriver kanske mer sen.
Ha det bäst!

202

Men tjenare!

Idag på skolan så har jag faktiskt inte gjort så himla mycket. Hade först engelska där jag fick reda på allt om nationella provet som vi ska göra på onsdag! :s Men det kommer nog gå bra hoppas jag ;D
Sen hade vi data där jag satt och gjorde min fina powerpoint men min mycket snygga hajj som kommer innsimmandes ;D Sen vare lunch där vi fick rester och sedan hade vi yrkes där vi bytte däck på en bil och städade sen slutade vi :)

Då åkte jag inn till stan och va med Jessica,Ewe och Anna. Sen så träffade jag Linda, Tony, Emil, Ronja och en massa fler! De va då mycket trevligt där. Sedan åkte jag och Jess hem och åt tacobuffe på La casa mia (Min pappas resturang) de va grymt gott och jag blev as mätt xD. Sedan for vi ut på byn och va med ronja och folk.

So I Had A Nice Day! Did You? ;D

Just nu sitter vi och ''lanar'' vid datorerna hah :) Sen så blire nog sängen om inte emil ringer och väcker mig,hah. we'll see :)

Få se nu. I morgon blir det att vara hundvakt till ungefär 6 på eftermiddan sen ska nog ut :) De blir nog en lugn helg så Call mee, om du vill ;D hah.

Dagens låt:



Nä nu ska vi fortsätta chillerilla, Ha det bäst!

201

Nu drar vi ut på sammhället! Skriver mer sen.

Ha det bäst! :D

200

Har så många tankar som flyger runt i skallen på mig och här är en av dom.

What is it with Love
That makes me
then breaks me?

When in love
Do I truly love?

Is it really love
Or do I think that I love?

Maybe I just love being in love
Or love the idea of being in love?

I spent my whole life chasing love.
In the end the one thing I truly love
Could just be the meir pursuit of love.
And that is all that I feel!  

(Kopiera inte!!! Skriv något själv istället)





199

HEEJ!

De va typ ages ago (''länge sedan'' för er som inte kan engelska ;) ) sen jag skrev sist!, men jag har verkligen inte pallat skriva. Har gått och lagt min vid 8 typ varje dag! Juste måste ju bara säga att jag och Jessica är ju otroligt duktiga :) Vi har varit ute och gått varje dag nu eller i alla fall de två senaste dagarna med i dag och mer blir det!
Här är lite bilder från idag i alla fall :)





Hih!. Juste nu är jag äntligen helt klar med min uppsats på svenskan!


Visst blev de en fiin framsida,hah :) Den är dock i färg nu men de där är den gammla versionen så.

Idag har jag i alla fall varit i skolan och chillerillat. Dessutom så jobbade jag flitigt på alla lektionen eller inte engelskan då men jag ligger då inte efter i matten som jag ALLTID gör ;D

I morgon blir det först att åka till skolan och vara lika duktig som jag va i dag sen ska jag inn till stan och vara med jessica å förhoppningsvis hinna se Tonys tatuering :)
Måste bara säga att man känner sig värsta duktig när man ''tränar'' Man blir som piggare, än fast jag är fett trött nu men annars känner man sig som piggare på något sätt :)

Nä nu ska jag nog hoppa in i duschen sen ska jag sova! :D
Ha det bäst.

198

Heejjinen!

Idaag har jag varit i skoolan och chillerillat :) Efter det åkte jag in till stan och va först med Emelie och Lina sedan for jag till musikanten och träffade Emil. Jag skulle dit för att se hans band repa men de gjorde dom inte ;P Dom planerade framtida rep och spelningar i stället :)

Sen så har jag väl inte gjort så mycket mer i dag. Ska väl gå ut med hundarna snart och sedan blir det nog att gå och sova :)

Förresten om ni har några bra låt tips skriv,skriv,skriv! Det spelar inge roll vad ni har för musik smak jag är en alll lyssnare! :D Är bara galet trött på min spellista på spotify. Inn med de nya och ut med de gammla eller hur man säger. Har typ lyssnat sönder alla låtar så snälla öppna ditt hjärta för mig ;D hah.

Nä nu blev det en massa svammel!.
Juste jag ska försöka bli hälsosam/nyttig eller vad man nu ska säga. d.v.s.
Jag ska börja träna! ''Omg ska du träna,hahaah de va de roligaste jag hört'' Nä men seriöst jag ska då försöka i alla fall så om någon vill hjälpa mig eller bara vill träna själv också GIVE ME A CALL!! De är fett tråkigt att träna själv ;D Jag funderar på att börja gymma men då måste jag skaffa gymkort och sånt kostar pengar vettu!

Hah Telefonjackinen, Nej tackinen!   (Har sämts humor just nu)

Ha det bäst!


197

Hej!

Asm, Hade skrivit hur mycket som helst sen dampar internet och allt försvinner..

Här är väl de jag minns.
Gårdagen va väl ganska tör men jag hade roligt ändå :) Vi började kvällen hos Ewe's Simon men efter nån timme eller 2 drog nästan alla till Stina's kusin så då for vi dit. Efter det for vi till Otto. Tiden gick segt som fan under hela kvällen men jag fick då aldrig tråkigt. Efter en tag följde jag med Jessica upp till Hockeypojkarna där jag också träffade en kille i min klass d.v.s. Simon :) Så där satt jag ett tag och såg på när dom spelade tv-spel och chattade på http://www.chatroulette.com/, hah! Söta pojkar det där!

Stina och Ewe tf hade farit hem, Ewe A hade gått till simon och jessica till Edwin och rasmus. Så jag va ensam kvar där uppe :P Men när alla börjat fara så for jag till jessica och inte så långt efter det kom min mamma och hämtade oss :)

Det va då grymt skönt att sova hemma och slippa åka en massa bussar och sånt skit :). Så i dag klev vi upp vid 12 skulle jag tro och vid 3 följde jag Jessica en bit hem. Efter det har jag hunnit se en film ''En vampyrs bekännelser''. Den va väl inte så bra som jag trodde att den skulle vara men dålig var det inte :)
Och sedan har jag suttit vid datorn till nu och funderar väl på om jag ska gå och lägga mig snart :)

Så här såg i alla fall min arm ut när jag kom hem och
de där är bara lite eftersom att jag hunnit tvätta bort en del :P!
(Dum som jag var hade jag bett folk att skriva deras autografer ;D )
 Haha!

Ha det bäst!

196

Dagens kläder: Mjukisbyxor,svart/röd randig tröjja
Dagens humör: Glad!
Dagens skratt: I bussen på vägen hem!, Josses face! ''kör fortare,  inte såå fort!'' Hahah!
Dagens goding: När vi satt och stekte i solen!
Dagens blä: Huvudvärk.
Dagens snygging: Han som går i hp typ 2:an söt som bara den! :)


Grattis lillebror!


195

Halloj!

I dag har jag ju varit i skolan,ofc. Dagen började med att vi hade engelska och gjorde någon diagnos sen så va det svenska och jag satt och rättade min Snowboard/Skateboard uppsats :) Sedan va det lunch och då åkte vi lite bil och chillade sedan nere på lack :) Sedan hade vi yrkeslektion med lars och där gjorde vi prov och jag failade på båda ;D Sen hade vi gympa och då gick vi på lång promenad.

Efter skolan åkte jag in till stan med jessica,emma och jennie och kollade runt lite och träffade en massa folk :)
Sen nu är jag äntligen hemma efter en lång lite halvdryg dag. Är trött och har mega ont i fötterna!
Ska väl gå och lägga mig snart ska ju upp tidigare i morgon och duscha. Sen Så fyller lillebror år i morgon så då blir det tårta :)

Nä nu ska jag städa mitt rum som jag verkligen behöver göra!,hah.

Ha det bäst!

194

Tjo, är trött och orkar inte beskriva min dag men kolla in Jessicas om ni vill veta, har gjort inprincip samma sak :)

Dagens kläder: Svarta tights med nitar,ett vitt linne och en svart röd randig tröjja.
Dagens humör: Glad men trött.
Dagens skratt: Hela dagen har varit grymt rolig men ändå fett onödig ;D
Dagens goding: Finns så många!
Dagens blä: Fick inte sola.
Dagens snygging: Han den långa med brunt krulligt hår! (Han som jag trodde va stinas kusin)



193

God dag!

Måste tipsa om en super bra blogg!
Hon heter Sofia, är 17 år och bor i Stockholm. På bloggen samlar hon hennes allra bästa, söta recept.

Jag menar bara att det är otroligt roligt och lätt att hitta en massa smaskiga recept!
Hon bloggar om allt från recept på bakelser,mat,frukost och till och med tipsar om bra mat ställer och kaféer :)

Bloggen heter: http://bakfia.blogg.se/ Kolla in den vetja!



Här är då en bild på Sofia och hennes Blåbärs muffins.

(Detta är kopierat från hennes blogg och bilden är tagen där i från också)

''Blåbärsmuffins med Citron, ca 12 st
3 ägg
1 dl mörkt muscovado socker
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1/2 dl röd mjölk
1/2 dl turkisk yoghurt
3 1/2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Skal från 1 citron
250 g frysta blåbär
1 msk potatismjöl

50 g mjukt smör
100 g färskost
1 msk florsocker

1 citron
Färska eller torkade blåbär

Gör så här:
Vispa ägg, strösocker och muscovado socker pösigt.
Smält smöret och vispa ned mjölken och yoghurten. Rör ned i äggsmeten.
Blada alla torra ingredienser och citron skal vänd ner i smeten, försiktigt,
Blanda de frysta bären med potatis mjöl. Blanda försiktigt ned i smeten.
Klicka ned smeten i mufinsformar som står i en muffinslåt, ca 3/4 av formen.
Grädda i 175 grader i ca 25 minuter, Muffinsen ska inte vara kladdiga, men inte heller helt torra, haha, ni förstår!
Låt svalna.

Blanda smör, färskost och florsocker. Bred på muffinsen.
Skär citronen i klyftor och lägg på glasyren. Strö på lite blåbär och florsocker.''

192

Heej!

Idag har jag varit i skoolan ;D De gick fett bra,hah. Vi fick göra prov på första lektionen ;O Men de gick bra så de spelade ingen roll. Sen så åt vi maat eller mat och mat de va soppa men det gick då ner.
Efter det så gick vi ut och såg på när Tobbe i jessicas klass skulle hoppa från matalstaket med snowboarden och jag kan ju säga redan nu att han överlevde ;P

Jaa, Just nu väntar jag på middag, Det blir pangkakor! :D De låter fett gott men jessica äter tacos och de är nog en aning godare fast de ska vi ju äta till lunch på skolan i morgon så hah.
Efter maten ska jag nog sitta vid datorn ett tag sen blir det nog att titta på tv och sen sängen!. Är grymt trött eftersom att jag typ sovit 1 timma i natt!

Gick och la mig vid 9 och sov till typ 10 - halv 11 sen så kunde jag inte somna igen så jag låg och försökte.
Typ låg och vred och vände på mig som satan men de hjälpte inte. Då låg jag vaken till halv 4 sen så klev jag upp och typ valde kläder och gjorde i ordning handdukarna tills jag skulle upp och duscha. Sen gick jag och la mig igen och sov till halv 6 ;D Awesome!

Haha nä men nu ska jag äta hare!

191

Heej!

Jag är såå underbart glad!, Det är underbart väder ute och ja, jag blir bara på bra humör då! :D
Man får lust att dra ihop ett gäng och typ fara och grilla eller whatever! Bara vara ute liksom :)
Sen så är det ju skola i morgon och då är det ju ett plus att de inte regnar och sånt shit för då hade jag inte velat fara ;P

Just nu sitter jag och lyssnar på härlig sommar musik och har tänkt att gå ut om en stund i de fina vädret! :)
Lovley!

Senare blir det nog att jag hoppar in i duschen och går och lägger mig!
Måste ju vara pigg inför morgondagen ;) Hah nä men jag ska då försöka komma i säng innan 10 :)

De va nog allt skulle jag tro, längtar då tills i morgon!, Har inte varit på skolan på 6 veckor! :O
Saknar folket och dyngsrytmen! Jag har liksom varit uppe till 5 på natten varje dag och vaknat vid 2-3 på eftermiddan xD Inte så clever.

Hah nä nu ska jag läsa lite bloggar sen drar jag nog ut :)
Ha det bäst!

190

Hellu!

Just nu sitter vi och dunkar party musik! Alltså jag,syrran min mor och kusin å Maddes Marcus ;P
Dom ska nämligen på pubben och lämna mig hemma som hundvakt Asm :P
Men de är lungt för jag taggar nästa helg! :D

Här är lite bilder på folket ;D

 Kim (min storasyster)

 Mamii!

 Jenny (kusin)

De va dom bilder jag hunnit ta ;P

Senare ikväll ska jag nog ta och se en film och jag ska nog gå förbi kiosken en sväng för att köpa lite godis ;D
Och om jag har tur så kommer nog jessica hit och gör mig sällskap, sen så ska jag ju förmodligen gå ut med hundarna :)

Nä nu ska jag gå förbi pappa innan han stänger.
Ha det bäst :)

189

Tjo!

Just nu sitter jag och dunkar musik!, Har inte kunnat göra de sen i tisdags eftersom att vårat internet varit borta men nu är det tillbaks!, just nu väntar jag bara på att min älskling ska komma! d.v.s min laptop ;D hah.
Nä men i kväll vet jag inte direkt vad jag ska göra, jag skulle kunna parta men vet inte vart. Fast de blir nog bara att sitta hemma och se nån film :) We'll see.

Ska väl ta och städa mitt rum och sen ska jag till pappa en sväng. Finns ändå inte så mycket att göra i Nordmaling!

Men nu vill min bror ha datorn. ;P
Ha det bäst!

188

Tjo!

Just nu sitter jag och ser på film!

Supersugen

Genre: Komedi
Land: USA
Originaltitel: Superbad
År: 2007
Regi: Greg Mottola
Skådespelare: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse

Måste bara säga att filmen är grymt rolig! Och jag älskar seriöst Michael Cera!! :D
Gillar alla filmer han är med i och kolla bara på han, såå otroligt sööt!
Speciellt i filmen Juno!

Love it :D

187

Hej!

Gårdagen blev inte direkt som jag planerat.. Kom i säng vid 4 eller jag snarare ''råkade'' somna.
Sen så vaknade jag vid 11 för att mamma ville att jag skulle fika med hon, så jag klev upp och fikade sen gick jag och la mig igen och borde jag definitivt inte gjort! Eftersom att jag vaknade vid halv 4 sen igen. ASM.

Nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på mammas ''gammla godingar''eller något sånt ;D
Sen blir det nog att städa lite och kanske ta en promenad eller två med hundarna :) Sen ska jag nog gå förbi en viss person som är grymt barnslig! Nämner inget namn men dom som känner mig vet nog vem jag menar.

Men nu ska jag ta och läsa alla bloggar jag följer sen ska jag in på facebook en tvärt ;D
Ha det bäst!




186

Heej!

Måste börja med att säga att jag va fett dum i går!, Jag började läsa en bok vid 1 på natten för att jag hade tråkigt xD Jag läste ut hela boken också så jag somna ungefär vid 5!

Grymt dumt gjort eftersom att jag skulle till stan dagen efter!, så man kan säga att jag är grymt trött nu. Så idag har jag varit på stan med Jessica och jag köpte faktiskt något som jag verkligen behöver!
I kväll ska jag troligen vara med Samuel och jag är ganska så nervös! ;P Så de lär nog bli roligt.
Om han inte kommer drar jag nog till Elin och hennes kompisar och umgås med dom :) Så kvällen är planerad!

Nä nu ska jag städa lite här hemma och kanske göra nå mat!

Ha det bäst :D

185

Heej!

Jag måste bara säga att jag tycker att jag varit otroligt duktig i dag :)
Jag har varit ute på minst 5 promenader med hundarna och jag går bara längre sträcker för varje gång! Jag kanske ska ha de som vana. Skulle nog behöva komma ut lite mer i ställer för att sitta hemma och dega hela dagarna :)
De är bara så otroligt skönt att komma ut och bara sammla tankarna och leka lite med hundarna.
De blir nog en sista promenad lite senare i natt, sen ska jag försöka kliva upp tidigt i morgon för att ta en promenad till :)

Tänkte visa er min blivande man!
Vi ska gifta oss i framtiden bara så ni vet ;)

Channing Tatum<3
Will you marry me?


Just nu sitter jag och ser på Wolfman som verkar vara en skit film, eller de kanske är för att jag sett typ 10 min sammanlagt av hela filmen ;P Men mamma och kim verkar tycka att den är bra så då kanske den är det.
Den handlar i alla fall om varulvar och den utspelar sig på 18 - hundra talet nångång ;P har inte riktigt koll.

Juste sen så ska jag försöka vända tillbaka dygnet nu också innan skolan börjar!. Kommer nog att vara lite halv svårt men de skadar ju inte att försöka ;D

Men nu ska jag gå och torka håret.

Ha det bäst!

184

Tjo

I dag har jag inte hunnit göra så mycket faktiskt :) Jag har varit ute en hel del, jag gick till pappa och sen så har jag varit och lekt med celina :)

Just nu ser jag på tv och sitter och målar naglarna ;P Hittade ett rosa nagellack men jag vet inte riktigt om jag passar i det hah! Skulle behövt fara och köpa typ ett svart för de passar till allt :) Eller jag skulle egentligen behöva fara och köpa en hel del saker men ;P

Nä nu ska jag ta en titt på ett mail som Jessica skickat till mig angående sommarjobbet :)

183

Heej!

Tänkte börja med att tacka Stina för hjälpen med att få till kommentarsidan på min blogg! :D
Jag va tvungen att återställa alla kodmallar och inte bara framsidan :)

Men i alla fall :)
I dag har jag bara suttit hemma och chillerillat som jessica brukar säga, Just nu ser jag på Life of Ryan som är en serie som jag kan rekomendera ;) Btw det är nya program, helt fresh liksom!

Ryan Sheckler

Heet! :D

Nä men nu ska jag ut med hundarna.
Ha det bäst!


182

Hej!

Min blogg är tydligen lite fucked up. Om man kollar på den via bloglovin så är den helsvart men whatever.. Det funkar om man trycker på mitt namn direkt i stället för att trycka på inlägget så. Aja ingenting funkar hur jag än gör så om någon vet hur jag ska göra för att det inte ska vara så, så får ni gärna hjälpa mig!?.. Jag har tagit standard kodmallen och till och med standard stilmallen förutom att jag ändrar färgerna på allt. Om ni kollar på mina kommentarer så ser ni hur konstigt det ser ut..

Men i alla fall i dag har jag varit hos kusinerna och grillat med släckten!. Det blev fläskfile och sådant gött sen har vi suttit och stekt både inne och ute ;D Jag tog inte så många bilder men de blev nå ego bildet på jag och Elin ;D





Heh! ;P

Nä nu ska jag fortsätta vara social.

Ha det bäst!

181

Gjort om bloggen nu!
Tack Jessica för att du är super gullig och gjorde en header åt mig :D

180

Heej!

Idag har jag varit hemma heela dagen!
Jag har hunnit rengöra min laptop dvs tagit bort alla knappar och torkat bort allt damm ;D hah!
Sen så har jag ätit påskgodis och hittat ett par jeans längst inn i garderoben!. Jag skulle hitta några byxor som mamma kunde sy in åt mig och sedan hittade jag ett par jeans som passade perfekt!.Tänk att dom legat där i evigheter och jag har inte vetat om de ;O

Hah nä men nu ser/såg jag på hockey som sög!, HV71 vann mot skellefteå.. Men det gör detsamma eftersom att jag hittade ju nyss ett par byxor! ;P

Nu blir det väl att spela lite på facebook sen så ska jag väl gå ut en sväng men hundarna :)

Glad påsk på er!

RSS 2.0